Utbildningar

Vi erbjuder både öppna och skräddarsydda utbildningar inom bland annat ledarskap, herbal retorik och HR.

Företagsanpassade utbildningar skräddarsyr vi efter dina behov och önskemål. På våra upplevelse-
baserade utbildningar får du möjlighet att tillsammans med andra reflektera över din roll och hur du kan använda dina resurser bäst. I ledarskapsutbildningarna reflekterar vi över hur du fattar beslut, generic hur du hanterar svåra situationer och hur du vill vara som chef. Vi kvalitetssäkrar både före och efter och har egenproducerade filmer med riktiga case som vi löser. På retorikkurserna blir du filmad för att se din utveckling under utbildningen. Vi har självklart egna erfarenheter inom HR-området.

Ämnena i våra utbildningar är alltid aktuella och grundar sig i arbetslivspsykologi, rx ledarskapsteorier samt retorikvetenskap. Målet med utbildningarna är att förbereda dig för att kunna hantera din roll och din situation på ett tryggare sätt. Vi strävar alltid efter långsiktiga kundrelationer där vi erbjuder er det allra bästa!
Alla våra utbildningar syftar till att du och dina medarbetare ska vissla på vägen till jobbet.

Här får ni ett smakprov på vad vi har att erbjuda:

Leadership Classic. Få inspiration och förståelse för chefs- och ledarrollen, öka din reflektion över egna styrkor och utvecklingsområden. Vi ser också till att ni får ökad kunskap inom retorik, presentations- och mötesteknik.
Effektiv Kommunikation. Hör du vad andra säger egentligen och lyssnar de på dig? Kursen ger dig förståelse för vad du egentligen säger, och inte säger.
Retoriskt Ledarskap. Är du en chef eller är du en ledare? Vi förklarar hur du kan använda dig av Ethos, Pathos och Logos för att bli en bättre ledare. Ta chansen att att lära dig ett roligt, inspirerande och effektivt sätt att leda!
Arbetsrätt, förhandling och rekrytering.