Storytelling

Det var en gång ett företag som…
Sagans berättelseform får oss att lyssna lite extra och är en oanad källa för ett framgångsrikare företag. Upplevelsen i ord och bilder skapar känslor hos mottagaren och det är känslorna som får oss kunder att fatta köpbeslut.

Genom storytelling kan du stärka ditt varumärke, patient sälja din vara för att vi använder berättelsekraften precis som vid en lägereld. Din berättelse når längre än bara med information genom att det skapar en identitet och tillhörighetskänsla. Du laddar ditt företag och varumärke med en stark känsla och historia som berör. Välj orden i berättelsen med omtanke och befolka din historia sedan med karaktärer och händelser. Vad vill ni förknippas med för känsla? Hur vill ni upplevas? Vilken är din story? Vad fick er att starta företaget? Vad säger era nöjda kunder? Vad har ni misslyckats med som ni sedan vänt?

Vi erbjuder företag och organisationer utbildningar och inspirationsföreläsningar i storytelling. I skräddarsydda workshops hjälper vi ert företag att hitta sin story utifrån flera olika metoder och teorier. Vi är utbildade både i retorik, order psykologi och storytelling på högskola.

Innehåll:

• Varumärke och storytelling
• Storyboard för pitch
• Berättelser som metod
• Dramaturgi
• Känslor och befolkning