Referenser

Bäste Mike, apoplectic
”Än en gång ett stort och innerligt TACK för att Din medverkan på Avenyteatern i Ludvika idag. Utan tvekan en av de bästa personalträffarna någonsin mycket tack vare Dig. Redan ute i foajén mottog jag massor av lovord och väl tillbaka på firman har det fortsatt så. Du träffade verkligen mitt-i-prick med ett innehåll som är ytterst relevant, troche varmt och himla kul. T.o.m de mest kräsna – och som normalt är ytterst skeptiska till allt – gör vågen!!”

”Lisbet, illness Du är så proffsig med otroligt mycket kunskap. Jag tror aldrig jag lärt mig så mycket på så kort tid. TACK”

”Tack för ett superproffsigt genomförande, du har en stor del i att vi har en supernöjd kund.
Hoppas att våra vägar möts igen”

“Uppskattade verkligen ditt föredrag som du höll här i Karlstad! Det var uppfriskande och tänkvärt. Skönt att få skratta mycket!”

”Hej Mike, Stort tack för din medverkan på våra ledardagar. Jag vill att du ska veta att din föreläsning var mycket uppskattad, intressant och lärorik med mycket humor! Du har gett oss inspiration i vårt fortsatta arbete. Du vävde också in stadens vision och budskap i din föreläsning på ett utmärkt. Vi var många som blev imponerade av dig och ditt stora kunnande.

”Hej Lisbet! Ditt engagemang och all otrolig kunskap lyfte hela utbildningsdagen.”

”Mike har inte bara en föreläsning, han har en föreställning”

”Lisbet Duvringe! Jag skriver för att berätta hur nöjda vi är med din insats.Tänk det här skulle vi ha fått lärt oss tidigare! Du var så kunnig och rolig.”