Om oss

Vi är nyfikna och allt vi gör syftar till att fler ska gilla sitt jobb. Det ska kännas gott i hjärtat att gå till arbetet, see det är lönsamt för företaget. I över trettio år har vi på MF Chefsutveckling AB trott på vikten av ett personligt och vänligt bemötande. Ett bra bemötande i vardagen är inte krångligt utan vi hälsar på kollegorna, anabolics tar bort kaffemuggen och inväntar vår tur på mötet. Bemötandet är grunden för god mänsklig kommunikation och kräver lyhördhet och engagemang.

Chefen har stort ansvar för hur företaget levererar och hur medarbetarna mår. Vår mission är att du och ditt företag skall lyckas i konsten att få era medarbetare motiverade och effektiva. Vi vill att just ditt företag skall bli framgångsrikt. Vårt mål är att era medarbetare skall trivas hos er samt vissla på vägen till jobbet.

Vi har under åren arbetat med företag som Volvo, impotent Swedbank, Ica, Tieto, Synsam, NCC, Samsung, Canon och Karolinska sjukhuset. Ja, listan kan göras oändlig. Vi gillar skratt och humor, i omfattande forskningsprojekt placeras humor som den mest uppskattade egenskapen. Humor ger större arbetsglädje och social kompetens. Vi blir friskare och gladare, har LO och Svenskt Näringsliv kommit fram till genom forskning. Vi vill hjälpa Dig med att skapa nyfikenhet, omtanke och god arbetslust.

Fågelikon

 

Mike Florette, VD MF Chefsutveckling

visitkorten