Rådgivning & Coachning

Chefen Anders var i en besvärlig förändringsprocess på arbetet och behövde stöd, anesthetist rådgivning och coachning. I en lugn miljö hos oss fick Anders hjälp att hantera sin svårhanterliga situation. Vi satte fokus på resurserna för att Anders skulle bli trygg och lyckas som chef. Han behövde även träna sig i sin chefsroll för att kunna möta media vid presskonferenser. Vi hjälpte även Anders med texter som vi formulerade med hjälp av storytellingsmetoder. Vår metod för att få till förändring, anabolics utveckling och lärande för dig innebär att vi tillsammans funderar och reflekterar över det som är aktuellt. Vi tittar på olika perspektiv som kan leda dig framåt.

MF Chefsutveckling erbjuder Chefscoachning, order Mediaträning samt Storytelling under kortare eller längre perioder. Vår grund vilar på psykologi, retorik, ledarskapsteorier och forskning för att hjälpa och stötta dig vid relationsproblem och andra svårigheter kopplade till din arbetssituation. Vi stödjer dig även med hantering av media och press.

Vi är välutbildade på universitets- och högskolenivå inom psykologi, retorik, ledarskap, svåra samtal, grupprocesser och information. Vi är certifierade i psykologiska tester samt har suttit i tusentals samtal genom åren. Vi har även mediatränat för olika tillfällen. Vi har avslutningsvis också skrivit flera böcker i ämnena och 2014 kommer vår bok om psykopater i arbetslivet ut.

Välkommen att kontakta oss för ett första möte!

lisbetfotojacka